Over ons

Bruidshuis Jolie is al meer dan 37 jaar gespecialiseerd in het aankleden van bruiden. Een bruidsmodezaak dat van mond tot mond reclame uitgegroeid is tot een van de grootste zaken van Overijssel. Je vindt bij ons een zeer uitgebreide collectie bruidsjurken en accessoires.

Exclusiviteit en Service.

Belangrijk onderdeel van de formule van Jolie is het uitgangspunt dat de wensen van de klant centraal staan. Wanneer exclusiviteit , persoonlijk aandacht en service belangrijk voor je zijn, dan ben je bij Jolie aan het goede adres.

 ”Jolie is in het verleden verkozen tot een van de 5 beste bruidshuizen van Nederland.”

Alle topmerken zijn bij ons vertegenwoordigd. Merken zoals: Pronovias , White one, Nicolespose, Maggi Sottero , Modeca, Sincerity , Sweethart en vele anderen.

Als Pronovias Premiumdealer hebben we altijd een grote collectie Pronovias jurken in de zaak en de mogelijkheid tot het doen van spoedbestellingen uit alle Pronovias collecties.

Bruidshuis Jolie heeft bruidsjaponnen in alle stijlen en prijsklassen. Ook voor grote maten kun je bij ons terecht. Het bruidshuis beschikt over een eigen atelier met ervaren en gediplomeerde coupeuses, die ter plekke kunnen helpen bij het vermaken, aanpassen en bedenken van je jurk. Je jurk wordt bij ons gratis op maat gemaakt.

Onder het genot van een kopje koffie, in een gezellig en gemoedelijke sfeer, adviseren wij je graag op het gebied van bruidsmode.

Afspraak maken